Villa Balance

World's best  place to reach personal goals

 

Balance week

Je bent hard toe aan tijd voor jezelf. In jouw drukke bestaan ben je met alles en iedereen bezig maar vergeet je soms jezelf. Je snakt naar een week rust, maar tegelijkertijd wil je meer dan alleen maar luieren, een soort retraite. Je wilt werken aan jezelf, aan je gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Je wilt afslanken en/of strakker worden en je wilt leren. Leren hoe je in je dagelijkse hectische bestaan toch de juiste balans weet te behouden om te blijven bouwen aan jezelf. 

Bij Villa Balance ben je aan het juiste adres. De Balance week biedt jou alles wat je nodig hebt voor dit doel; de perfecte omgeving, trainingen, voeding, rust, educatie en coaching. Je verblijft een week intern in de villa. Er is voldoende rust en ruimte in en om de villa om een momentje voor jezelf te pakken om te lezen of te schrijven of misschien wel om even helemaal niets te doen.

In de Balance Week krijgt afgepaste voeding van de Balance coaches die je zelf leert bereiden en dagelijkse diverse trainingen en coaching. Je krijgt een persoonlijk plan mee naar huis gericht op jouw doelstellingen, rekeninghoudend met jouw dagelijkse verplichtingen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een aantal uitstapjes in de prachtige omgeving, maar als je liever wilt luieren rondom de villa, dan kan dat ook.