Villa Balance

World's best  place to reach personal goals

 

Body Perfection

Je hebt geen overgewicht maar je wilt wel wat gewicht verliezen, strakker en slanker worden en werken aan een mooier lichaam. Ook dan ben je bij Villa Balance aan het juiste adres. Dit doel heeft 100% focus nodig. Het traject Body Perfection is voor jou de oplossing.

Misschien wil jij je lichaam perfectioneren voor een bruiloft, een gala, een fotoshoot, een filmrol of gewoon voor jezelf. Misschien wil je nu eindelijk wel eens zien hoe je er uitziet als je er voor de volle 100% voor gaat en leren hoe je dit in jouw dagelijks leven voort kunt zetten. Want voor blijvend resultaat is leefstijlverandering nodig.

Bodyshaping is een van de specialismen van het Villa Balance team. Zij wonnen diverse internationale titels (o.a. de wereldtitel) op het gebied van natural bodybuilding en bikinifitness waar het draait om de perfecte vormen en symmetrie van het lichaam. Zeer uitgebalanceerde voeding, training, rust en een ijzeren discipline komen hier samen. Dit alles kun jij leren en ten uitvoer brengen tijdens een verblijf in Villa Balance gedurende het Body Perfection traject.