Villa Balance

World's best  place to reach personal goals

 

Balance for Life

Je kampt al jarenlang met overgewicht en het lukt je maar niet om blijvend af te slanken. Je hebt al veel geprobeerd maar niets lijkt te helpen. Je maakt je zorgen om je gezondheid en om je toekomst. Je weet dat je iets grondig moet veranderen maar het lukt je maar niet.Bij Villa Balance lukt het wel, met het traject Balance for Life.

Met Balance for Life verblijf je een maand intern in Villa Balance. Je krijgt exact het eten, drinken en de trainingen die je nodig hebt om jouw doel te bereiken en je wordt intensief gecoacht om ook hierna in je eigen omgeving deze leefstijl voort te zetten. 

Mensen die verslaafd zijn aan bijvoorbeeld alcohol en drugs en van deze verslaving af willen, gaan intern. Mensen die willen afrekenen met overgewicht moesten het tot nu toe maar in hun eigen leefomgeving zien te fiksen. Vreemd, want het heeft net als bij verslavingen alles te maken met het afleren van slechte gewoontes, in dit geval de gewoontes die overgewicht veroorzaken. Misschien is dit zelfs wel lastiger; een alcoholist stopt met alcohol drinken, maar je kunt nooit stoppen met eten.

Overgewicht heeft een grondige aanpak nodig en dat is wat Villa Balance doet. Het doorbreken van oude patronen met behulp van de beste begeleiders in de perfecte omgeving. Na een maandtraject "Balance for Life" krijg je nog een jaar lang online nazorg en bestaat er de mogelijkheid tot een of meerdere terugkomweken, de "Stay Balanced" in Villa Balance, om te voorkomen dat je vervalt in oude patronen. Balance for Life biedt een oplossing voor het leven.