Villa Balance

World's best  place to reach personal goals

 

De Villa Balance coaches

Topbegeleiders Imro Beuk en Sandra van de Kamp en hun vaste Balance team uit Nederland bestaande uit Gilles van den Broek, Nicole Bul, Peter Hagel en Tessa Huijsmans, verwelkomen je in hun prachtige villa aan de Côte d' Azur.

Hun jarenlange ervaring in het begeleiden op het gebied van afslanken, leefstijlverandering en lichaamstransformaties op het allerhoogste niveau, maakte dat zij de perfecte omgeving wilden creëren voor hun clienten om hun doelen te realiseren. In 2013 was Sandra coach in het populaire televisieprogramma The Biggest Loser Holland van SBS6, waar de deelnemers "opgesloten" zaten in een klooster gedurende hun strijd tegen overgewicht. Hier deed zij haar eerste ervaring op met het begeleiden van mensen die intern verblijven en ondervond hier de voordelen van. 

In Villa Balance komt alles samen wat de coaches van Balance in de afgelopen 11 jaar hebben geleerd en ervaren en hebben zij de meest intensieve, effectieve en complete formule ontwikkeld als het gaat om leefstijlverandeing, afslanken en bodyshaping. Hiermee is hun droom voor de beste aanpak werkelijkheid geworden en bieden zij jou de oplossing.